Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

 

10. november 2013

Kære Jeanette                                                           

I tirsdags dansede vi sammen.  Du var som altid frisk, stærk og glad. Torsdag fik vi at vide, at du aldrig vågner mere. Det er for absurd. Vi forstår det ikke. Kommer måske aldrig til at fatte det helt. I løbet af de seneste dage er det dog så småt begyndt at gå op for os, hvor meget vi har mistet. Vi samledes i fredags i Crihalma; havde brug for at være sammen, tale om dig, mindes dig og forsøge at forstå.

Vores sorg og savn er stort, men vi tænker meget på dine nærmeste; din mand Søren, din mor Lone og dine søstre Pernille og Christina og resten af din dejlige familie, som jo er endnu hårdere ramt.

Det trøster os at vide at du havde mange dejlige år sammen med Søren. Han fik dig til at blomstre og vi tror det var gensidigt! I var et smukt par sammen.

For en måned siden havde vi vores 40 års jubilæumskoncert i Crihalma. Du optrådte i 3 forskellige grupper; CRIHALMA, KITKA og KORCHOS, og var nærmest på scenen under hele koncerten. Udover at danse i Crihalma og Korchos og synge med Kitka, havde du også som altid styr på pigedragterne. Selvfølgelig dine egne dragter, men også, at alle piger i Crihalma havde dragter, og hvem der skulle låne lidt af hinanden.

Vi vil mindes dig fra denne koncert og fest, som danser, sanger, ven og søster. Som altid ved fester, hvor I søstre var sammen, kunne vi se, hvor meget I nød hinandens selskab. Det var dejligt at opleve og være en del af.

Kære Jeanette. Det blev alt for kort, urimeligt kort, men hvor har vi mange dejlige oplevelser at varme os ved.

De kærligste tanker CRIHALMA