Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

Dansens Dag 2014 / Day of Dance 2014

Igen i år dansede vi til Dansens Dag på Nytorv i København på forårets varmeste dag. Der var et spændende danseprogram på Nytorv og en masse mennesker havde slået sig ned foran scenen i det gode vejr. Senere dansede vi i Valby Kulturhus.

Vi dansede vores nordbulgarske dans og inviterede bagefter publikum op til dans. 

...............

Again this year we danced at the Day of Dance at Nytorv, Copenhagen. The weather was great and a lot of people enjoyed the good atmosphere and the interesting dance program at Nytorv. Later we danced at The culture house in Valby.

We danced our North Bulgarian dance and one dance with the audience.