Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

Optræden i Næstved i april 2013 / Performance in Næstved April 2013

Den Serbiske forening, Djerdap, holdt 40 års jubilæum den 26. april 2013. De havde inviteret flere danse ensembler fra Danmark, Sverige og Frankrig til at optræde. Crihalma optrådte med danse fra Makedonien, Bulgarien og Rumænien.

----------------------------------------------------

The Serbian association, Djerdap, celebrated their 40th anniversary in April 26th 2013. They had invited several dance ensembles from Denmark, Sweden and France to perform at the event. Crihalma performed with dances from Macedonia, Bulgaria, and Romania.