Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

Greek dance

12. og 15. november havde vi besøg af Apostolia og Alexis og sammen med Vaggelis underviste de Crihalma i danse bl.a fra Kreta. Starten på en ny dansesuite,  ny svær stil for os efter den håndfaste dans fra Bihor

................................................................................................

On the 12th and 15th of November Apostolia, Alexis visited us and together with Vaggelis they taught Crihalma dances from among others Crete. The beginning of a new dance suite, new difficult dance style after the dances from Bihor.

Alexis, Apostolia, Vaggelis

Alexis, Apostolia, Vaggelis