Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

Crihalmas 40 års jubilæumsforestilling / Crihalma's 40th anniversary show

Den 5. oktober holdt vi vores 40 års jubilæumsforestilling i Kongsholmcentret i Albertslund. Det blev en festlig forestilling med musikere og dansegrupper, som vi har arbejdet sammen med igennem årene. Vi debuterede også med vores nyeste dans Bihor Suite fra Rumænien. 

........................................................................... 

On October 5th we held our 40th anniversary show in Kongsholmcentret in Albertslund. It was a festive performance with musicians and dance groups that we have worked with over the years. We also debuted our newest dance Bihor Suite from Romania.