Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

Back to All Events

Klub Deroute # 13 : Klepti Klepti + Colores


  • Underhuset Halmtorvet 9, kælderen 1700 København V (map)

The first Deroute of 2014 will have the twisted Balkan grooves of Klepti band (they played last year at the Deroute Jazz Festival) and the rumba flamenca of Colores (they had to play in December but the show was canceled because of the storm Bodil...)

Concept is always the same, 50 kr. for 2 bands, good atmosphere, drink and tapas!

FACEBOOKEVENT


KLEPTI KLEPTI
Drengene fra Klepti Klepti har været en tur rundt om blokken og har suget inspiration til sig fra alle verdenshjørner til deres nye EP, der udkommer i 2013. EP'en består hovedsageligt af egne kompositioner, der er lavet med lige dele underspillet humor og balkangalskab. Inspirationen kommer fra Balkan, Tyrkiet, afrobeat, ethiopisk funk, klubmusik og dansk bodegastemning. Klepti Klepti betegner selv deres andet album som et varmt og fantasifuldt manifest.

Bandet, der består af Sven på saxofon, Kristoffer på accordeon, Anders på tuba, Mads på orgel og Kristoffer på trommer, er kendt som et velspillende, særdeles energisk og pågående liveband. I studiet har de fem drenge udforsket andre sider af musikken og formået at omsætte live-energien til lytteværdig verdensmusik på dansk. 

http://www.kleptiklepti.dk/
https://www.facebook.com/kleptiklepti

COLORES
"Colores" is a Rumba flamenca band with dancing, footwork and festive music with a gipsy character. They are the brightest and most colourful branch of the flamenco tree in Copenhagen.

https://www.facebook.com/colores.flamencoshow


Doors: 21:00
Concerts start: 21:30

Entrance: 50,- kr. (including tapas + small beer/water)

Earlier Event: January 25
Bjonko & Copenhagen Chalgija (MKD/DK)
Later Event: March 2
Dilmana Advanced Folk Dance