Crihalma

Balkan Dance Ensemble

Crihalma er en opvisnings gruppe  der optræder med autentiske danse fra Balkan området. Vi kan tilbyde et program af op til 2 timers varighed, der er velegnet til festivaler, byfester, kulturhuse og til private arrangementer.

Derudover arrangerer vi hvert år dansekurser med instruktører fra Balkanlandene og egne instruktører.

Back to All Events

FOLKAMOK! 3.0


  • Studenterhuset Købmagergade 52 1150 København (map)

Så er det tid til FOLKAMOK! 3.0 med tre fede koncerter og en folk-jam, hvor alle kan være med!

Entré: 50 kr

PROGRAM:
--------------------

- Dørene åbner kl 19.00
Moster & Haj
VIRELAI
Balkan BASTERDs
- Folk-jam

BANDS:
--------------------

MOSTER & HAJ
Trioen Moster & Haj er netop hjemvendt fra en gadefestival i Italien og har aldrig været mere oplagte end nu. Med en kombination af blandt andet fløjte, violin og guitar spiller de lækker folkemusik med fokus på Skandinaviens lyd. Dog ser de sig ikke for fine til at blande det med folk fra andre dele af verden, og derfor må publikum forberede sig på at melodier fra eksempelvis Irland og Quebec kan dukke op undervejs. 

VIRELAI
Virelai spiller middelaldermusik af bedste skuffe. Lyden af trommer, fløjter, drejelire, mandola og meget andet blandes med Mia Guldhammers fortryllende stemme, og når en kædedans sættes i gang er det ikke let at holde sig tilbage. Virelai sætter stemningen med nordiske ballader og mellemeuropæiske dansemelodier og sørger dermed for, at festen bliver sparket godt i gang.

BALKAN BASTERDS
Balkan BASTERDs sætter godt gang i danseskoene, når de med lækre balkanrytmer spiller aftenens sidste koncert. Det syv mand store orkester formår at trykke den af med en massiv blæsersektion bestående af saxofoner, tuba og trompet, og sammen med keys, trommer og vokal skaber de en fest, som det er umuligt at stå stille til!

JAM
Efter de tre koncerter sætter vi gang i en folk-jam, hvor alle kan være med. Tag dit instrument eller din sangstemme med, og fald ind i stemningen, når alt fra nybegyndere til garvede folkemusikere mødes til afslutningen på en intens aften. Hvis du endnu ikke har fået lært at danse en polka, er det også her muligheden byder sig!

Billetter til FOLKAMOK! 3.0 kan købes i døren.

Facebook event: 

https://www.facebook.com/events/601589996543520/?ref_dashboard_filter=calendar